Zemljište Labin, 856m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

165.000€

192 €/m2

Tip

Plac

Površina

856 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
165.000€
Površina
856 m2 (192 €/m2)
Ažuriran
08.10.2024
ID
50194

Opis

Labin, Rabac, građevinsko zemljište sa pogledom na more

Imate priliku postati vlasnikom nevjerojatnog komada raja na zemlji - građevinskog zemljišta površine 856 četvornih metara, smještenog u pitoresknom Labinu, Istria. Ovo izvanredno zemljište ne samo da pruža prostranost za vaše graditeljske vizije, već i prekrasan pogled na beskrajno plavo Jadransko more.

Svako jutro, probudit ćete se s pogledom koji oduzima dah - beskrajno prostranstvo Jadranskog mora pružat će vam osjećaj mira i inspiracije. Ovaj panoramski pogled ne samo da će obogatiti vaše svakodnevne trenutke, već će vam pružiti neprocjenjiv osjećaj povezanosti s prirodom.

Smješteno u mirnom okruženju Labina, ovo zemljište nudi savršen balans između privatnosti i pristupa svim važnim sadržajima. Udaljenost od gradske vreve pruža osjećaj mira i tišine, dok je istovremeno lako dostupno svim potrebnim sadržajima, uključujući trgovine, restorane i plaže.

S 856 četvornih metara prostora, mogućnosti za izgradnju su gotovo neograničene. Ovdje možete ostvariti svoje snove o idealnom domu - bilo da je to obiteljska vila, luksuzna rezidencija ili investicijski objekt, ovo zemljište pruža savršen temelj za vaše ambicije.

Ovo građevinsko zemljište nije samo kupnja nekretnine, već investicija u vašu budućnost i kvalitetu života. Spremite se za život pun avanture, užitka i spokoja u srcu istarske obale, okruženi ljepotom prirode i blistavim morem.

Ne propustite p

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine