Zemljište Labin, 855m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

165.000€

192 €/m2

Tip

Plac

Površina

855 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
165.000€
Površina
855 m2 (192 €/m2)
Ažuriran
08.10.2024
ID
50195

Opis

Labin, Rabac, građevinsko zemljište sa pogledom na more

Ponosno predstavljamo ovo izvanredno građevinsko zemljište smješteno u čarobnom Labinu, jednom od najživopisnijih mjesta duž istarske obale. S površinom od 855 četvornih metara, ovo zemljište nudi ne samo prostor za vašu buduću izgradnju, već i zadivljujući pogled na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora.

Uživajte u spektakularnom pogledu koji će vam oduzeti dah svakog jutra dok sunce izranja iznad površine mora, stvarajući magičnu igru svjetlosti i boja. Ovaj nevjerojatan pogled neće samo obogatiti vaš svakodnevni život, već će vam pružiti osjećaj mira i spokoja.

Smješteno u mirnom okruženju, ovo zemljište nudi savršen balans između privatnosti i blizine svih važnih sadržaja. Udaljenost od grada Labina i svih njegovih znamenitosti, kao i plaža i restorana duž obale, čini ovo zemljište izuzetno privlačnim.

S obzirom na svoju površinu, ovo zemljište pruža neograničene mogućnosti za realizaciju vaših graditeljskih snova. Bilo da planirate izgraditi obiteljsku kuću, vilu s bazenom ili čak turistički objekt, ovdje imate prostor i fleksibilnost za ostvarenje svih vaših ideja.

Ovo građevinsko zemljište nije samo investicija u nekretnine, već ulaganje u vašu budućnost i kvalitetu života. Doživite čari istarske obale iz udobnosti svog vlastitog doma, okruženi ljepotom prirode i osjećajem slobode.

Nemojte propustiti priliku da postanete vlasnik ovog izuzet

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine