Kuća Labin, 438m2

Labin, Rabac, Labin, Hrvatska

990.000€

2 260 €/m2

Tip

Kuća

Površina

438 m2

Struktura

33

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
33
Cijena
990.000€
Površina
438 m2 (2 260 €/m2)
Ažuriran
05.10.2024
ID
56761

Opis

Rabac, Labin, okolica, prodajemo lijepu kuću na moru sa sedam apartmana i s bazenom.

U ponudi naše agencije imamo izvrsnu poslovnu priliku i rijetkost na tržištu - apartmansku kuću sa bazenom i sa sedam zasebnih apartmana na odličnoj lokaciji, prvi red do mora. Tri apartmana sastoje se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, gostinjskog toaleta te opremljene kuhinje i dnevnog boravka sa izlazom na balkon sa kojega se pruža nezaboravni pogled na more i zelenilo. U većim, dvosobnim apartmanima može boraviti 4-6 gostiju.

Tri manja, jednosobna apartmana sastoje se od spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom i sa gostinjskim toaletom te potpuno opremljenom kuhinjom i također dnevnim boravkom sa balkonom. U njima može boraviti od 2-4 osoba.

Sedmi apartman nalazi se u suterenu i sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka povezanog s kuhinjom i blagovaonicom.

Svi apartmani opremljeni su sa klima uređajima, satelitskim TV-om te su funkcionalno uređeni. Parking je također osiguran nadomak ulaza. Zajednički bazen veličine 40 m2 dovoljan je za potrebe gostiju u apartmanu, a prva plaža sa kristalno čistim morem nalazi se na svega 5 minuta hoda.

Lokacijski je nekretnina odlično smještena, na svega 10 km od starog grada Labina gdje se nalaze odlični restorani, kafići, trgovine i ostali sadržaji kao i turističke atrakcije. Nekretnina svakako vrijedna pažnje koja predstavlja odličnu poslovnu priliku za investitore uz mogućnost preuzim

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine