Kuća Labin, 200m2

Labin, Rabac, Labin, Hrvatska

990.000€

4 950 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

14

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
14
Cijena
990.000€
Površina
200 m2 (4 950 €/m2)
Površina placa
523
Ažuriran
31.07.2024
ID
39335

Opis

Prodajemo novoizgrađenu Villu sa bazenom modernog dizajna na atraktivnoj lokaciji sa nezaboravnim pogledom na more.

U manjem mjestašcu poznatom po prekrasnoj razvedenoj obali, netaknutoj prirodi, lijepim plažama i čistim morem, udaljenom svega 13 kilometara od centra grada Labina, smjestila se ova jedinstvena Villa sa očaravajućim pogledom na more. Nalazi se na samom rubu zaštitnog obalnog područja a neometan pogled pruža se preko maslinika na prekrasno modro more i okolno zelenilo.

Kuća je koncipirana kao katnica ukupne stambene površine 200 m2. Prizemlje se sastoji od potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice sa direktnim izlazom na plažu bazena. Tu se nalaze i tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, gostinjski toalet i ostava. Kat objedinjuje komforan dnevni boravak, gostinjski toalet i spavaću sobu sa kupaonicom. Kuća je modernog dizajna kako eksterijera tako i interijera, detalji su minimalistički a naglasak je na otvorenom prostoru sa velikim staklenim stijenama koje osiguravaju prekrasan pogled na more iz svakog kutka ove posebne Ville, ali i dovoljno prirodnog svjetla. U svakoj prostoriji postavljeni su klima uređaji dok je u dnevnom boravku predviđen zatvoreni kamin za dodatan efekt i ugodnost ambijenta. Kuća je građena sa materijalima vrhunske kvalitete a opremljena je funkcionalnim namještajem.

Okućnica je u potpunosti ograđena i uređena a privatnost i mir su zagarantirani. Osiguran je parking za tri automobila, uređen prila

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine