ISTRA, LABIN - Mediteranska vila u mirnome okruženju

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

875.000€

3 804 €/m2

Tip

Kuća

Površina

230 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
875.000€
Površina
230 m2 (3 804 €/m2)
Površina placa
3599
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
14000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.10.2024
ID
45526

Opis

ISTRA, LABIN - Mediteranska vila smještena u zelenoj oazi, nadomak grada i plaža u mirnome okruženju.

Okružena bogatom hrastovom šumom i vinogradima smjestila se ova visoko kvalitetna obiteljska vila. Riječ je o vili vrijednoj vaše pažnje, gdje blago izolirana lokacija pruža maksimalan mir i privatnost, osvježavajući bazen i prostrane osunčane terase idealne su za bijeg od ubrzanog stila života, gradske gužve i buke.

Riječ je o potpuno renoviranoj vili s fokusom i do najsitnijeg detalja od strane vlasnika za njegove private potrebe. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, blizini turističkog grada Labin (8 km) i Rabac (14 km) boravak čini dodatno ugodnijim s obzirom na blizinu svog potrebnog sadržaja poput plaža, restorana, kafića i brojnih trgovina. Prostrane prostorije i visoki stropovi u vili stvaraju poseban osjećaj prozračnosti svake prostorije, kvalitetno osmišljen raspored prostorija i unikatna povezanost interijera i eksterijera odaju luksuz i lakoću boravka.

Sagrađena 2017. godine po uzoru na južnjačke luksuzne vile, dok posebna stavka jest upravo njezina blago izolirana lokacija u bogatom prirodnom zelenom okruženju na rubnome dijelu manje hrastove šume, usred vinograda, obrađenih polja i beskrajnog brdovitog krajolika. Možemo se sigurnošću reći kako će lokacija vile ostati gotovo netaknuta upravo zato što je okružena poljoprivrednim zemljištima koja se redovito održavaju i obrađuju. A moramo istaknuti i neponovljive š

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine