Kuća Labin, 287m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

882.000€

3 073 €/m2

Tip

Kuća

Površina

287 m2

Struktura

14

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
14
Cijena
882.000€
Površina
287 m2 (3 073 €/m2)
Površina placa
2009
Ažuriran
29.07.2024
ID
57351

Opis

Smještena na mirnoj lokaciji u slikovitoj okolici Labina, ova predivna villa od 287 m² predstavlja savršen spoj luksuza, udobnosti i modernog dizajna. Villa se prostire na tri etaže, pažljivo osmišljene kako bi zadovoljile sve potrebe suvremenog života.

U suterenu se nalazi spa oaza koja pruža savršen bijeg od svakodnevice. Ovdje možete uživati u sauni, hidromasažnoj kadi, teretani i dodatnoj kupaonici, pružajući vam savršeno mjesto za opuštanje i revitalizaciju.

Prizemlje ove vile osmišljeno je kao otvoreni prostor, koji spaja modernu kuhinju, blagovaonicu i prostrani dnevni boravak. Dvije elegantne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama nude intimnost i udobnost, dok gostinjski toalet i ostava povećavaju funkcionalnost prostora. Za trenutke zabave i druženja, tu je i prostor s biljarom.

Na prvom katu, dvije prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama pružaju dodatnu privatnost, a jedna od soba ima izlaz na prekrasnu terasu, idealnu za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju.

Okućnica ove vile prava je oaza mira i luksuza. Prostrani lounge prostor vodi do bazena punjenog slanom vodom, opremljenog sustavom za kontrolu temperature. Automatski sustav navodnjavanja travnjaka olakšava održavanje ove zelene oaze, dok prostrani travnjak pruža dovoljno prostora za rekreaciju i uživanje na svježem zraku.

Grijanje i hlađenje riješeno je putem klima uređaja i centralnog grijanja na pelete, s mogućnošću upravljanja putem mob

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine