ISTRA, LABIN - Lijepa vila s bazenom u zelenom okruženju

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

645.000€

3 071 €/m2

Tip

Kuća

Površina

210 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
645.000€
Površina
210 m2 (3 071 €/m2)
Površina placa
1160
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
31.07.2024
ID
51325

Opis

Istra, Labin - Lijepa vila s bazenom u zelenom okruženju.

Na brežuljku iznad turističkog grada Rapca smjestio se srednjovjekovni grad Labin čije se staro ime Albona prvi put spominje 285. poslije Krista. Danas je kulturno i administrativno središte u kojem se rijetko gdje tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja, posebno navečer, u brojnim kafićima.
U istočnom dijelu središnje Istre, na visokom platou iznad doline rijeke Raše i u zaleđu grada Labina nalazi Sveta Nedelja. Osebujna lokacija, blizina mora, ali i bujnih šuma označava holistički spoj zelenog i plavog. Ovo područje je prepuno arhitektonskim ostacima koje će vam ispričati priču duge i zanimljive povijesti ovog kraja i probuditi u vama želju za istraživanjem te otkriti zašto su bogataši iz davnih vremena birali upravo ovo područje za mjesto gdje će graditi svoja ladanjska imanja.

Na udaljenosti od oko 9 km od centra Labina, okružena vinogradima i lijepom prirodom u mirnome i manjem naselju nalazi se ova prekrasna vila. Nalazi se oko 13 km od poznatog turističkog mjesta Rabac, s prekrasnim plažama, šetnjicama, prirodom, te i bogatom turističkom ponudom.

Istra, Labin - Lijepa vila s bazenom u zelenom okruženju, površine 210 m2 sastoji se od dvije etaže. U prizemlju otvorenoga tipa možete pripremati domaća jela u modernoj i potpuno opremljenoj kuhinji s blagovaonom ili o

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine