ISTRA, LABIN - Novoizgrađena kuća s bazenom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

650.000€

3 823 €/m2

Tip

Kuća

Površina

170 m2

Struktura

4

Grijanje

Podno grijanje

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
650.000€
Površina
170 m2 (3 823 €/m2)
Površina placa
1298
Grijanje
Podno grijanje
Udaljenost od mora
9000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
20.07.2024
ID
57893

Opis

ISTRA, LABIN - Novoizgrađena kuća s bazenom

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića slične veličine no s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega pet kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko grada Labina, na prodaju je novoizgrađena kuća s bazenom.
Nalazi se u pitomom naselju, okružena prirodom, obiteljskim kućama i kućama za odmor nudeći pritom savršenu ravnotežu ruralnog okruženja i blizine urbanih sadržaja.
Osim lokacije koja pruža potpuni komfor i mir, nekretninu odlikuje i kvaliteta gradnje što jamči dugoročno zadovoljstvo i kvalitetu stanovanja.
Koncipirana je kao jedna stambena jedinica koja se proteže na dvije etaže prozračnog, okupanog prirodnom svjetlošću interijera koji odiše elegancijom.
Prizemlje se sastoji od otvorenog koncepta prostora koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na natkrivenu terasu koja sadrži ljetnu kuhinju. Tlocrt prizemlja nadopunjuju spavaća soba, kupaonica i soba za tehniku/ spremište. Kat se sastoji od

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine