ISTRA, LABIN - Kuća s bazenom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

399.000€

3 069 €/m2

Tip

Kuća

Površina

130 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
399.000€
Površina
130 m2 (3 069 €/m2)
Površina placa
634
Udaljenost od mora
8000m
Ažuriran
12.09.2024
ID
59974

Opis

ISTRA, LABIN - Kuća s bazenom

Na jugoistočnoj obali Istre, na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština nalaze se dva gradića slične veličine, no s različitim, ali međusobno nadopunjujućim karakterom- Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320m udaljenom svega pet kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

U okolici grada Labina, na prodaju je kuća s bazenom.
Nekretnina predstavlja fuziju moderne arhitekture i prirodnog okruženja a kvaliteta gradnje jamči dugoročno zadovoljstvo i kvalitetu stanovanja.
Kuća je koncipirana kao jedna stambena jedinica koja se proteže kroz jednu etažu jasno definiranog tlocrta koji je podijeljen na dnevni i noćni prostor.
Dnevni dio se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu koja sadrži ljetnu kuhinju dok se noćni dio sastoji od dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Tlocrt nadopunjuju hodnik, gostinjski toalet i spremište.

Navedena cijena odnosi se na visoku rohbau izvedbu stambenog objekta, što obuhvaća pripremne radove, iskop i postavljanje temelja, izgradnju vanjskih i pregradnih zidova, krovopokrivačke i limarske radove i vanjsku s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine