Istra, Labin, Lijepa kuća s bazenom, novogradnja

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

400.000€

3 252 €/m2

Tip

Kuća

Površina

123 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
400.000€
Površina
123 m2 (3 252 €/m2)
Površina placa
759
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
27.07.2024
ID
17608

Opis

Istra, Labin, Lijepa kuća s bazenom, novogradnja. Mjesto današnjeg slikovitog gradića Labina, smještenog na brdašcu visokom 320 metara, udaljenog svega oko 3 kilometra od mora, bilo je, prema svemu sudeći, nastanjeno još 2000 godina prije Krista. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja. Nakon šetnje uličicama Starog grada, posjetite Gradski muzej s arheološkom i etnološkom zbirkom i modelom rudnika jedinstvenim u ovom dijelu Europe, zavirite u umjetničke atelijere, uživajte u prekrasnom pogledu s gradske Fortice na more, Rabac, Kvarner i otoke Kvarnera.

U mirnom predjelu na samo par minuta vožnje od centra grada smjestila se ova lijepa kuća s bazenom. U okruženju zelene prirode te nekoliko novoizgrađenih kuća, budućem vlasniku omogućuje uživanje u miru i privatnosti, a dovoljno blizu gradu i svim gradskim sadržajima. Projekt kuće je dobro osmišljen, i položen u neposredan okoliš.

Istra, Labin, Lijepa kuća s bazenom, novogradnja je projektirana kao prizemnica, a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, 3 spavaće sobe (svaka s vlastitom kupaonicom), zasebnog toaleta i spremišta. Iz dnevnog boravka i kuhinje izlazi se na prostranu natkrivenu terasu do koje se nalazi bazen 32 m2 sa sunčalištem.

U dnevnom dijelu kuće dojam prostranosti upotpunjuju visoki svodovi. Postavljene su instalacije za centra

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine