ISTRA, LABIN - Francuska diva na idiličnoj lokaciji

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

980.000€

3 266 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
980.000€
Površina
300 m2 (3 266 €/m2)
Površina placa
2269
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
11.09.2024
ID
45525

Opis

ISTRA, LABIN - Kvalitetna obiteljska vila smještena na blago izoliranoj lokaciji, rađena po uzoru na južno Francuske vile.

S ponosom vam predstavljamo novu nekretninu u našoj agencijskoj ponudi. Smještenoj u idiličnom zelenom okruženju općine Labin nadomak grada i svog potrebnog sadržaja. Riječ je o vili koja je u potpunosti renovirana i osvježena s velikim fokusom i na najsitnije detalje.

Sigurni smo kako će Vas očarati ne samo svojim karakterom nego i svojom lokacijom. Smještena je nadomak povijesnog centra grada Labina koji je udaljen svega nekoliko kratkih minuta vožnje, ali opet na blago izoliranoj lokaciji bez puno susjeda u mirnom obiteljskom okruženju.

Prostranost svake prostorije vile nudi poseban ugođaj tijekom boravka, koji odiše luksuzom i prozračnosti. Vrhunski osmišljen raspored unutarnjih prostorija kao i idealno zamišljena komunikacija s eksterijerom vile omogućit će vam da se u potpunosti opustite i svoj boravak provedete u maksimalnom komforu, miru i privatnosti.

Ukratko, riječ je o vili koja je građena kasnih 1980-ih godina, ali koja je u potpunosti renovirana i osvježena prema privatnim potrebama i željama vlasnika. Vlasnici su pružili pažnju svakome detalju i tako su u sam proces obnove uključili svjetski poznate i cijenjene francuske arhitekte i dizajnere, koji su se poigrali s izgledom i maksimalnoj funkcionalnosti vile.

OPIS NEKRETNINE;
Svojih gracioznih 300m2 stambenoga prostora dijeli na dvije etaže, priz

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine