Apartmanska kuća do mora, okolica Labina

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

990.000€

2 200 €/m2

Tip

Kuća

Površina

450 m2

Struktura

15

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
15
Cijena
990.000€
Površina
450 m2 (2 200 €/m2)
Površina placa
523
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
15.09.2024
ID
17675

Opis

Na brežuljku iznad Rapca smjestio se srednjovjekovni gradić Labin čije se pravo ime Albona spominje već 285g. prije Krista. Rijetko koji grad Vam može ponuditi toliko toga od jednom. Možete uživati u šetnjama među starim zidinama ili se spustiti u centar grada gdje Vas čeka sve potrebno za kvalitetan život i odmor, kao i dašak ranije prošlosti pa tako možete saznati činjenice i vidjeti mnoge spomenike o onome što danas zovemo grad Rudara. Na samo 3 kilometra od "starog Labina" očarati će Vas predivne plaže s pogledom na otok Cres, kafići, restorani i sve potrebno da se ugodi mnogobrojnim posjetiteljima.
-
Nedaleko od Labina na mirnoj lokaciji prodaje se apartmanska kuća sa bazenom i pogledom na more. Nekretnina se sastoji od 6 stambenih jedinica. Iz svakog apartmana se prostire prekrasan panoramski pogled.

Sastoji se od tri veća i tri manja apartmana. Svi apartmani imaju svoju kuhinju, spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama, dnevni boravak, klima uređajima te privatnim parkingom. Apartmani su opremljeni visokokvalitetnim materijalima poput mramora, kamenih pločica i drvenog parketa u spavaćim sobama. Svaka kupaonica ima dva umivaonika.

U ovoj nekretnini osim prostranog bazena veličine 40 m2 more je nadohvat ruke. Plaža je udaljena 5 minuta hoda.

Nekretnina zbog svojeg predivnog okruženja, uređenosti pružiti će budućem vlasniku vlastiti mir i uživanje u domu, a i priliku da nastavi već uhodani posao u turističkom smislu. Nek

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine