Kuća Labin, 234m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

580.000€

2 478 €/m2

Tip

Kuća

Površina

234 m2

Struktura

13

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
13
Cijena
580.000€
Površina
234 m2 (2 478 €/m2)
Površina placa
750
Garaža
Da
Ažuriran
08.09.2024
ID
49354

Opis

U srcu idiličnog mediteranskog pejzaža, smještena na brežuljku s prekrasnim pogledom na more, ova novoizgrađena kuća u Labinu predstavlja savršenu kombinaciju elegancije i udobnosti. Prostirući se na 180 kvadratnih metara, ova samostojeća kuća s bazenom očarava svojim modernim dizajnom i pažljivo osmišljenim prostorom.

Pri ulasku, dočekuje vas prostrani suteren povezan s prizemljem unutarnjim i vanjskim stepenicama. Suteren nije samo garaža; tu su i spremišta, tehnička prostorija te praktična praonica rublja. Prizemlje odiše svjetlošću i prozračnošću, s dnevnim dijelom koji se savršeno spaja s vanjskim prostorom. Jedna spavaća soba s pripadajućom kupaonicom pruža privatnost, dok je gostinjski toalet praktičan dodatak. Kuhinja s blagovaonicom i prostrani dnevni boravak vode vas prema natkrivenoj terasi, idealnoj za opuštanje i uživanje u obrocima na otvorenom. Pogled na bazen s slanom vodom, okruženog mediteranskim zelenilom, pruža osjećaj mira i luksuza.

Na katu se nalaze dvije dodatne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i izlazom na zajedničku terasu. Ovdje možete uživati u privatnosti i spektakularnom pogledu na zalazak sunca nad morem.

Okućnica ove kuće je pravo malo rajsko mjesto, s uređenim vrtom punim mediteranskog bilja i automatskim navodnjavanjem koje osigurava svježinu i ljepotu okoliša.

Opremljena modernom tehnologijom pametne kuće, ova kuća u Labinu nudi udobnost i sigurnost svakodnevnog života. El

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine