Istra, Labin, moderna vila s bazenom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

585.000€

3 323 €/m2

Tip

Kuća

Površina

176 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
585.000€
Površina
176 m2 (3 323 €/m2)
Površina placa
792
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.09.2024
ID
56194

Opis

Istra, Labin, moderna vila s bazenom. Otkrijte oazu mira u ovoj modernoj vili s bazenom, smještenoj u blizini Labina. Idealno je mjesto za one koji žele pobjeći od gradske vreve i uživati u svim ljepotama Istre.

Vila nudi:

Dvije stambene jedinice:
Veća stambena jedinca: Prostran dnevni boravak s kuhinjom, 3 udobne spavaće sobe i 2 moderne kupaonice. Izlaz na terasu s bazenom od 27 m2, savršenu za opuštanje i sunčanje.
Manja stambena jedinca: Ugodna kuhinja s dnevnim boravkom, 2 praktične spavaće sobe i 1 kupaonica. Također ima izlaz na terasu s bazenom, idealnu za druženje uz osvježavajuće piće.

Prednju stolariju je aluminijska, podizno klizne stijene te alu ulazna vrata vrhunske izvedbe marke CORTIZO, a u sobama u kupatilima je postavljen PVC Kömmerling sa trostrukim staklima. Pri gradnji korišteni su visokokvalitetni materijal, te je posvećena posebna pažnja detaljima, u svim prostorima vile korišteni su kvalitetni materijali i namještaj, osiguravajući vam maksimalan komfort. Inverterske klime u svakoj prostoriji i podno grijanje osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Uređeni vanjski prostor predviđen je za uživanje u suncu i opuštanju na prostranoj terasi uz bazen. Roštilj je savršen za druženja uz ukusnu hranu i osvježavajuća pića. Vila je dio zatvorenog kompleksa od 3 objekta kojima pripada i zajednički pristupni put te dodatno zemljište (dječje igralište i parking za goste).

Vila je orijentirana jug-z

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine