Kuća Labin, 190m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

610.000€

3 210 €/m2

Tip

Kuća

Površina

190 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
610.000€
Površina
190 m2 (3 210 €/m2)
Površina placa
574
Ažuriran
16.09.2024
ID
50106

Opis

Labin, okolica, prodajemo vrhunsku novoizgrađenu kuću za odmor s bazenom na pješačkoj udaljenosti do svih potrebnih sadržaja.

Tek nekoliko minuta pješke udaljena od centra manjeg mjesta pored Labina, smještena je ova suvremena oaza s bazenom koja će vas osvojiti na prvi pogled. Trenutno je u fazi izgradnje a očekuje se da će ova elegantna građevina biti potpuno završena do kraja 2024. godine. Ova moderna ljepotica idealno je smještena u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja, što čini njezinu lokaciju iznimno poželjnom.

Kuća se prostire na dvije razine, nudeći optimalan raspored prostora za udoban život. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, gostinjski toalet, spremište, spavaća soba s garderobom i kupaonicom te praonica. Dnevni prostor povezan je staklenim stijenama sa natkrivenom terasom stvarajući idealan kutak za opuštanje pored bazena. Na gornjoj etaži smještene su dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom terasom, garderobom i kupaonicom.

Osim toga, na prostranoj okućnici uz sunčalište i bazen veličine 32 m2, osigurana su dva parkirna mjesta dok se ostatak dvorišta planira urediti zelenim površinama i mediteranskim biljem. Cijena uključuje potpunu završenost unutrašnjosti i okućnice te postavljene sanitarije, kuhinju te klima uređaje u svakoj prostoriji i podno grijanje na dizalicu topline.

U neposrednoj blizini nalaze se brojni shopping centri, dok je bajkoviti Rabac, s nje

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine