RUBEŠI, STAN U NOVOGRADNJI 3S+DB S POGLEDOM NA MORE

Kastav, Rubeši, Kastav, Hrvatska

530.000€

3 925 €/m2

Tip

Stan

Površina

135 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
530.000€
Površina
135 m2 (3 925 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
21.08.2024
ID
58046

Opis

RUBEŠI, u ponudi imamo izuzetnu priliku za kupovinu trosobnog stana u novogradnji, smještenog u atraktivnom dijelu Rubeša, koji nudi očaravajući pogled na more. Ovaj stan, trenutno u fazi izgradnje, pruža mogućnost sudjelovanja u završnim fazama gradnje i prilagodbu prostora prema vlastitim željama, čime budući stanari dobivaju dom potpuno usklađen sa svojim potrebama i stilom.

Stan je smješten na prvom katu. Prostire se kroz pažljivo osmišljen raspored prostora koji zadovoljava sve potrebe modernog obiteljskog života. Ulazni hodnik vodi vas u prostranu i svijetlu kuhinju s blagovaonicom, savršeno povezanu s dnevnim boravkom. Ovaj otvoreni koncept stvara toplo i primamljivo okruženje za svakodnevna okupljanja i druženja.

Funkcionalnost stana dodatno je naglašena prisutnošću ostave, idealne za odlaganje kućanskih potrepština te garderobe koja pruža dovoljno prostora za organizaciju odjeće i obuće. Tri prostrane spavaće sobe pružaju privatnost i udobnost svakom članu obitelji. Stan također ima balkon od 29,57 m2, koji nudi različite mogućnosti za uživanje na svježem zraku, bilo da se radi o jutarnjoj kavi uz izlazak sunca ili večernjem opuštanju s pogledom na more.

Uz sve navedeno, stan dolazi s dva vanjska parkirna mjesta, jednim parkirnim mjestom u garaži te dodatnim garažnim mjestom u natkrivenoj garaži.

Očekivani završetak radova i useljenje planirani su za kraj 2025. godine, što vam ostavlja dovoljno vremena za plan

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine