RUBEŠI, STAN U NOVOGRADNJI 3S+DB S OKUĆNICOM

Kastav, Rubeši, Kastav, Hrvatska

640.000€

3 902 €/m2

Tip

Stan

Površina

164 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
640.000€
Površina
164 m2 (3 902 €/m2)
Površina placa
250
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.10.2024
ID
58048

Opis

RUBEŠI, u ponudi imamo izuzetnu priliku za kupovinu trosobnog stana u zgradi koja je trenutno u izgradnji, što omogućava budućim stanarima sudjelovanje u fazi gradnje i prilagodbu prostora prema vlastitim željama. Smješten u prizemlju, stan nudi izvanredan raspored prostora, idealan za obiteljski život i svakodnevnu udobnost. Ulazni hodnik vodi u prostranu i svijetlu kuhinju s blagovaonicom, koja se besprijekorno povezuje s dnevnim boravkom, stvarajući savršeno mjesto za okupljanje obitelji i prijatelja.

Praktičnost je dodatno naglašena prisutnošću ostave, savršene za odlaganje kućanskih potrepština te garderobe koja osigurava dovoljno prostora za spremanje odjeće i obuće. Tri spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za privatnost svakog člana obitelji, dok dvije terase – jedna natkrivena i jedna nenatkrivena – nude različite mogućnosti za uživanje na svježem zraku, bilo da se radi o jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju.

Impresivna okućnica od 250 m2 stvara savršen vanjski prostor za djecu, kućne ljubimce ili vrtlarenje. Uz to, stan dolazi s dva vanjska parkirna mjesta, jednim parkirnim mjestom u garaži te dodatnim garažnim mjestom u natkrivenoj garaži.

Završetak radova i useljenje planirano je za kraj 2025. godine.
Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za kupovinu u fazi gradnje, omogućavajući vam da sudjelujete u završnim detaljima i prilagodite svoj novi dom prema vlastitim potrebama i ukusima.

Kastav, grad koji s

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine