KASTAV - EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA - kuća u nizu

Kastav, Ćikovići, Kastav, Hrvatska

800.000€

3 755 €/m2

Tip

Kuća

Površina

213 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
800.000€
Površina
213 m2 (3 755 €/m2)
Površina placa
80
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
15.09.2024
ID
27439

Opis

KASTAV - EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA - kuća u nizu

Kuća u nizu. Glavni ulaz u kuću nalazi se na etaži prizemlja koja je stubištem povezana sa podzemnom garažom. Podzemni dio sa 2 parkirna mjesta, i velikom ostavom fizički je odvojen od podrumskog dijela ostalih stanova i pristupa mu se kroz privatna garažna vrata. U prizemlju se nalazi otvoreni dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom, toalet i praonica. Dnevni boravak je od vanjskog dijela odvojen velikom staklenom stijenom sa pragovima u ravnini poda na podizno klizni sistem otvaranja. Kada je staklena stijena otvorena dobiva se jedinstveni prostor koji objedinjuje dnevni boravak i blagovaonu sa vanjskom terasom koja je natkrivena velikom pergolom.

Pergola koja daje hlad i pruža osjećaj mira i ugode za vrijeme ljetnih vrućina natkriva ukupno 21 m2 terase na kojoj je predviđeno mjesto za roštilj, blagovaonski stol i vanjsku lounge garnituru za uživanje.

Iz dnevnog boravka moderno dizajnersko stubište vodi na kat gdje se nalaze 3 spavaće sobe od kojih je jedna master soba kojoj pripada prostrana kupaonica sa kadom, veliki walk in ormar i izlaz na terasu. Na katu se nalazi još jedno kupatilo i predviđeni prostor u hodniku za dodatni ormar. U svakoj sobi predviđeno je dovoljno mjesta za bračni krevet i ugradbeni ormar a na poziciju televizije dovedena je struja i antenski kabelski sustav.

Iz hodnika na katu izlazi se na terasu gdje se nalazi vanjsko stubište koje vodi na veliku krovnu terasu g

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine