ĆIKOVIĆI - kuća s dva stana i panoramskim pogledom na more

Kastav, Ćikovići, Kastav, Hrvatska

330.000€

1 650 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
330.000€
Površina
200 m2 (1 650 €/m2)
Površina placa
100
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
27.08.2024
ID
58932

Opis

ĆIKOVIĆI - kuća s dva stana i panoramskim pogledom na more.

Ćikovići - kuća s dva stana i panoramskim pogledom na more, idealna za veću obitelj. U suterenu se nalazi manji stan jednosobni s dnevnim boravkom, koji ima izlaz na terasu. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonom, spavaće sobe, kupaonice, ostave i ima izlaz na donju terasu i spremište ispod nje. Drugi stan je troetažni. Ulaz u stan je u suterenu, unutrašnje stepenište vodi do prizemlja gdje se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonom, WC, balkon s pogledom na more, te izlaz na terasu s vrtom. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe, igraonica (koja nekad bila soba) i kupaonica. U potkrovlju je još dio koji se uređuje i sastoji se od predsoblja, kupaonice i spavaće (ili radne) sobe. Kuća ukupno ima dvije terase i tri balkona, panoramski pogled na cijeli Kvarner, nalazi se u mirnoj ulici bez puno prometa. Grijanje je na klimu, ali ima pripremu za centralno grijanje, dva dimnjaka. Na podovima se nalazi laminat (ispod kojeg je parket).

Grad Kastav s Kastavštinom sinonim je za bogatu povijest, geografsku raznolikost, zanimljivu arhitekturu i jedinstvenu turističku ponudu!
Smješten "ponad mora, kano soko", kako kaže pjesnik, sličan svim primorskim gradićima, a opet različit; s dušom u kamenomu gnijezdu, dovoljno širokom za sve koji su spremni doživjeti ga u njegovoj cjelini.
Kao mnogi gradovi na susretištu Srednje Europe i Mediterana i Kastav ima bogatu tradi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine