Stan/Apartman Fažana, 110m2

Fažana, Valbandon, Fažana, Hrvatska

270.000€

2 454 €/m2

Tip

Stan

Površina

110 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
270.000€
Površina
110 m2 (2 454 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
18.09.2024
ID
62843

Opis

Prodajemo stan s tri spavaće sobe u Valbandonu – idealno za obitelj ili investiciju!

Tražite savršeni stan blizu mora na atraktivnoj istarskoj lokaciji? Ne tražite dalje! U prekrasnom Valbandonu, svega par minuta od centra Pule, prodaje se trosoban stan od 88m2 plus spremište i terase u prizemlju moderne zgrade, samo 1,6 km od obale.

Stan je pažljivo osmišljen kako bi ponudio sve što vam je potrebno za ugodan život ili kao idealna investicijska prilika. Ulaskom u stan dočekat će vas prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonom, iz kojeg izlazite na predivnu terasu s vrtom. Terasa je natkrivena tendom kojom se upravlja daljinski – savršeno za ljetna druženja!

S druge strane stana nalaze se tri moderno opremljene spavaće sobe, od kojih dvije imaju izlaz na drugu terasu, idealnu za jutarnju kavu ili večernje opuštanje. Dvije kupaonice – jedna s kadom, druga s tušem – osiguravaju maksimalnu udobnost. Tu je i praktična ostava s ugrađenim policama za dodatni prostor.

Visokokvalitetna PVC stolarija s komarnicima i roletama na daljinsko upravljanje te klima uređaj i peć na pelete osiguravaju vrhunski komfor tijekom cijele godine. ispred stana nalaze se i dva parkirna mjesta, a vlasnik prodaje stan s namještajem i svim kućanskim aparatima – spreman za useljenje!

Ovaj stan je idealan ne samo za obiteljski život nego i kao izvrsna prilika za investiciju. Fažana, sa svojim šarmantnim starim gradom i blizinom Nacionalnog park

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine