ISTRA, VALBANDON - Kvalitetan obiteljski 3SS+DB stan u prizemlju

Fažana, Valbandon, Fažana, Hrvatska

285.000€

3 238 €/m2

Tip

Stan

Površina

88 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
285.000€
Površina
88 m2 (3 238 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
brikete/pelete
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1900m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
57044

Opis

ISTRA, VALBANDON - Komotan obiteljski stan smješten u prizemlju novije zgrade, udaljen svega nekoliko kratkih minuta od uređenih plaža i šetnjica.

Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i komotan obiteljski stan smješten u prizemlju manje novije zgrade, na svega 4 minute lagane vožnje od uređenih plaža i predivnih dugih šetnjica uz more. Stan je smješten na lokaciji idealnoj za siguran i miran obiteljski život s obzirom na to kako se sav sadržaj potreban za svakodnevni život nalazi neposrednoj blizini, što ga čini idealnim za cjelogodišnji boravak, zatim i kao idealna opcija vlastite ljetne destinacije ili kao opcija za investiciju u vidu turističkog najma sa sigurnim povratom na uloženo.

OPIS STANA:
Stan se nalazi u prizemlju manje stambene zgrade koja se sastoji od sveukupno 4 stambene jedinice, a riječ je o stanu od sveukupno 88,23 m2 stambene površine.
Na ulazu u stan smjestilo se predvorje koje odvaja prostor stana na dva dijela, privatni spavaći i dio namijenjena dnevnome životu i zabavi. Tako dio namijenjen dnevnome životu koncipiran je po sistemu "open space" prostora bez pregradnih zidova, a u kojemu imate priliku svoje vrijeme provoditi u većem i komotnijem dnevnome boravku s pristupom prema privatnoj natkrivenoj ljetnoj terasi. Pored dnevnoga boravka se smjestila i prostrana blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, kao i moderna te u potpunosti opremljena kuhinja.
Privatni dio stana sastoji se od 2 kupaonice, kao i 3 komot

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine