ISTRA, VALBANDON - 1SS+DB Stan nadomak plaža

Fažana, Valbandon, Fažana, Hrvatska

165.000€

2 796 €/m2

Tip

Stan

Površina

59 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
165.000€
Površina
59 m2 (2 796 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Ažuriran
03.08.2024
ID
55761

Opis

ISTRA, VALBANDON - 1SS+DB komotan stan, smješten na mirnoj lokaciji nadomak predivnih uređenih šetnjica i plaža.

Predstavljamo kvalitetan stan smješten u mirnome dijelu Valbandona, nadomak predivnih uređenih plaža i jedne od najljepše šetnjice na ovome dijelu Istarskoga poluotoka. Riječ je o stanu koji se nalazi u manjoj stambenoj zgradi smještenoj u tihoj i mirnoj ulici, a sve što je potrebno za miran i siguran svakodnevni boravak nalazi se u neposrednoj blizini stana.

OPIS STANA:
U mirnom rubnom djelu turističkog naselja Valbandon smjestio se ovaj kvalitetan stan na prvome katu manje stambene zgrade, a sastoji se od 59 m2 ukupne stambene površine. Ono što ovaj stan čini zanimljivim jest činjenica kako posjeduje svoj vlastiti i privatni ulaz direktno s parkirališta zgrade, a gdje nas prvo dočekuje hodnik sa stubištem koje pripada isključivo stanu, a koje budući vlasnici mogu jednostavno iskoristiti kao dodatni prostor za spremišta i garderobu. Zatim, pristupom stubištem na privatni dio etaže gdje se stan i nalazi smjestilo se predsoblje koje odvaja prostor stana u dva dijela, privatni spavaći i dio namijenjen dnevnome životu.

U dnevnome prostoru stana koji je koncipirao kao open space prostor bez pregradnih zidova, smjestila se kuhinja s blagovaonicom, kao i komotni dnevni boravak. Ono što bi moglo zanimati mnoge jest kako je u dnevnome boravku, zbog visokih stropova izvedena galerija koja daje dodatni korisni prostor, a budući vlas

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine