ISTRA,FAŽANA - Novogradnja na atraktivnoj poziciji !

Valbandon, Valbandon, Fažana, Hrvatska

180.500€

3 008 €/m2

Tip

Stan

Površina

60 m2

Struktura

3

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
180.500€
Površina
60 m2 (3 008 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
05.09.2024
ID
35741

Opis

ISTRA,FAŽANA - Novogradnja na atraktivnoj poziciji !
Pitoreskno ribarsko mjesto na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, nadomak antičke Pule, polazna luka za otočje Brijuni - nacionalni park s atributima zemaljskoga raja, idealno je za vaš odmor i rekreaciju s puno ponuđenih sadržaja. Obitelji s djecom pronaći će lijepo uređene plaže i parkove za igru, rekreativci sportske sadržaje, ljubitelji dobre hrane brojne restorane, a zaljubljenici u prirodu predivnu šetnicu uz more gdje će svi uživati u zalascima sunca i morskome zraku.
U blizini Fažane nalazi se ova luksuzna novogradnja koja ukupno sadrži osam stambenih jedinica.Stan veličine 60,09m2 se nalazi u prizemlju te se sastoji od dvije spavaće sobe , kupaonice,ostave,hodnika,dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom te terasom .
Sve su stambene jedinice opremljene inverter klima uređajima tevrhunskim keramičkim pločicama i laminatom dok su na terasama planirane protuklizne keramičke pločice.Vanjska PVC stolarija ima električne podizače dok su na ulazu u svaku stambenu jedinicu postavljena protuprovalna vrata.Projekt predviđa i energetski razred A.Svakom stanu pripada i parkirno mjesto ispred zgrade te postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Nikola B. Mob: 095 377 ... Prikaži broj
E-mail: nikolabaltic.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine