Crikvenica - prodaja novoadaptirane kuće s 3 stana

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

590.000€

4 068 €/m2

Tip

Kuća

Površina

145 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
590.000€
Površina
145 m2 (4 068 €/m2)
Površina placa
115
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.10.2024
ID
53632

Opis

U centru Crikvenice prodaje se potpuno uređena i namještena kuća, s 3 stambene jedinice, u funkciji dugogodišnjeg turističkog iznajmljivanja, sa uređenom okućnicom te privatnim vlastitim parkirnim mjestom. Iako kući pripada jedno parkirno mjesto, postoji mogućnost izgradnje još jednog parkirnog mjesta.
Ova autohtona kuća sastoji se od 3 uređene stambene jedinice, s tim da prizemlje može činiti jednu veliku stambenu jedinicu.
Prilikom adaptacije 2023. godine, na kući su sačuvani primorski elementi. Namještena je kvalitetnim namještajem te se kao takva i prodaje.
Na okućnici je moguća izgradnja bazena, dok je na krovu je pred cca 6 mjeseci instalirana solarna elektrana snage 4,5 KW što je dovoljno za podmirenje električne energije za cijeli objekt!
U prizemlju se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i terase. U prizemlju je također još jedan stan koji ima ulaz sa stražnje strane objekta, a sastoji se od kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, ostave i terase.
Vanjskim stepenicama dolazi se do kata na kojemu je smješten još jedan komforan stan koji se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, balkona i velike terase.
Dva stana u prizemlju je moguće jednostavno povezati i u jednu veću stambenu jedinicu. Stanovi su potpuno klimatizirani, a u jednom od stanova je postavljeno podno grijanje i pe

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine