CRIKVENICA - predivno uređena kuća s tri stana u centru grada

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

580.000€

4 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

145 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
580.000€
Površina
145 m2 (4 000 €/m2)
Površina placa
115
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
51746

Opis

Prodajemo prekrasnu autohtonu kuću smještenu u centru Crikvenice, na samo 50 metara od raznih sadržaja i 100 metara od mora.

Ova kuća odiše posebnim šarmom obzirom da su prilikom preuređenja i adaptacije sačuvani primorski elementi.

Kuća je potpuno adaptirana i uređena te namještena kvalitetnim namještajem i kao takva se prodaje. Sastoji se od ukupno tri stambene jedinice sa potpuno odvojenim ulazima.

U prizemlju se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i terase. U prizemlju je također još jedan stan koji ima ulaz sa stražnje strane objekta, a sastoji se od kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, ostave i terase.

Vanjskim stepenicama dolazi se do kata na kojemu je smješten još jedan komforan stan koji se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, balkona i velike terase.

Dva stana u prizemlju je moguće jednostavno povezati i u jednu veću stambenu jedinicu. Stanovi su potpuno klimatizirani, a u jednom od stanova je postavljeno podno grijanje i peć na pelete.

Kuću krasi uređena okućnica unutar koje se nalaze vrt s roštiljem i vrtna kućica koji nude potpunu privatnost i zaklonjenost od pogleda okoline. Unutar vrta postoji mogućnost izgradnje bazena, što bi ovoj nekretnini dalo dimenziju više.

Kuća ima instaliranu novu solarnu elektranu snage 4,5 kW koja se nalazi na krovu objekta, a dovo

Kontakt info

Lp Nekretnine
Kontakt osoba
Paula Jurotić
Telefon 1
0038595511... Prikaži broj
Adresa
Strossmayerova 15
Kraljevica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine