Buje - poljoprivredni teren - izvrsna prilika!

Buje, Buje, Buje, Hrvatska

27.000€

4 €/m2

Tip

Plac

Površina

6039 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
27.000€
Površina
6039 m2 (4 €/m2)
Ažuriran
14.09.2024
ID
61798

Opis

Smještene na brežuljku iz kojeg se pruža spektakularan pogled na okolna polja i vinograde, Buje su povijesni grad u srcu Istre, bogat kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama. Ovaj mali grad, poznat po svojoj srednjovjekovnoj arhitekturi, očarava posjetitelje svojim uskim uličicama, kamenim kućama i šarmantnim trgovima. Svojim položajem blizu mora i okolnim brežuljcima, Buje su idealno mjesto za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Brojne pješačke i biciklističke staze vode kroz prekrasne pejzaže, pružajući mogućnost za opuštanje u prirodi.
Prodaje se prostrani poljoprivredni teren smješten u mirnom dijelu Buja, samo 500 metara od prvog naselja. Ovaj lijepi teren, površine 6000 m2, idealan je za sve koji traže mirno okruženje u prirodi, a istovremeno blizinu svih potrebnih sadržaja.

Teren se odlikuje pretežito ravnom konfiguracijom, što ga čini izuzetno pogodnim za različite poljoprivredne aktivnosti, uključujući vinogradarstvo, voćarstvo ili uzgoj povrća. S cestovnim prilazom koji vodi direktno do samog terena, pristup je jednostavan i praktičan, što dodatno povećava njegovu vrijednost.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu investiciju za one koji žele započeti ili proširiti svoje poljoprivredne aktivnosti u Istri. Svojim položajem u neposrednoj blizini naselja i glavnih prometnica, teren nudi savršen spoj privatnosti i dostupnosti.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite raz

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine