ISTRA BUJE Građevinsko zemljište sa građevinskom dozvolom i projektom

Buje, Buje, Buje, Hrvatska

150.000€

202 €/m2

Tip

Plac

Površina

740 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
150.000€
Površina
740 m2 (202 €/m2)
Ažuriran
30.07.2024
ID
52850

Opis

ISTRA BUJE Građevinsko zemljište sa građevinskom dozvolom i projektom

Ponosno predstavljamo projekt za izgradnju vile smješten u manjem naselju nadomak Buja i svog potrebnog sadržaja za svakodnevni život.

Pažnja se posvećuje svakome detalju vile kako bi se osigurao maksimalan komfor i kvalitetan boravka u vili. Tako je i komunikacija unutrašnjeg prostora vile organizirana tako da svaka prostorija u potpunosti ispunjuje svoju zacrtanu ulogu, uz maksimalno pojednostavljeno korištenje objekta.

Sigurni smo kako u ovome projektu možete pronaći nekretninu iz svojih snova u kojoj imate priliku boraviti tijekom cijele godine s obzirom na vrhunsku opremu vile i visoku razinu kvalitete svih radova.


Projekat Vile se sastoji od sveukupno 220m2 stambenoga prostora podijeljenih na dvije etaže prizemlje i kat.

Prizemlje vile se sastoji od ulaznog predvorja koje nas uvodi u komotan i prostran dnevni prostor vile, koncipiran po sistemu otvorenog prostora bez pregradnih zidova. Isti se sastoji od veće kuhinje, komotne blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na veliku terasu . Ono što boravak u prizemlju vile čini posebnim nisu samo prozračne i komotne prostorije, nego već i staklene stijenke s pomoću kojih se proteže pogled/pristup prema uređenoj okućnici, a kroz koje ujedno prolazi i veća količina prirodnog dnevnog svijetla.

Uz sve spomenuto u prizemlju vile dodatno se nalazi prva spavaća soba s vlastitom kupaonicom i izlazom na već spomenutu

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine