Villa sa bazenom na mirnome mijestu 3km od mora

Barban, Barban, Barban, Hrvatska

495.000€

3 960 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
495.000€
Površina
125 m2 (3 960 €/m2)
Površina placa
1100
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
3000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.09.2024
ID
47163

Opis

Istra-Barban,

Na izuzetno mirnoj lokaciji unutar malog, slikovitog naselja, uzdiže se ova impresivna, nedavno sagrađena kuća, idealna za one koji teže udobnosti i luksuza u svom domu. S ovom atraktivnom rezidencijom dolazi prostrana okućnica od 1113 m2, obogaćena prelijepim bazenom, savršenim za osvježenje u vrelim ljetnim danima.
Kuća je koncipirana kao dvokatna građevina s pažljivo smještenim prostorijama koje zadovoljavaju sve potrebe vašeg svakodnevnog života. Prizemlje ove kuće impresionira svojim otvorenim prostorom. Kuhinja je elegantno povezana s prostranim dnevnim boravkom i blagovaonicom, pružajući idealno okruženje za obiteljske obroke i druženje s prijateljima. U prizemlju se također nalazi praktičan gostinjski WC. Posebna soba za opuštanje, smještena u prizemlju, pruža dodatnu dozu luksuza ovoj kući. Ovdje ćete pronaći biljar, kamin i šank, idealne za uživanje u trenucima s gostima. Prizemlje ima dva izlaza na terasu koja vodi do sunčališta uz bazen i roštilja, stvarajući savršeno okruženje za ljetne zabave i opuštanje na otvorenom.
Na prvom katu, nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i šarmantnim balkonima. Osim toga, na ovom katu se nalazi i prostrana terasa s jacuzzijem i manjim sunčalištem, pružajući nevjerojatan panoramski pogled na prirodu i zelenilo okoline.
Za vašu potpunu udobnost, sustav grijanja i hlađenja je potpuno riješen. Svi prostori su opremljeni klima uređaji

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine