ISTRA, BARBAN - Dvojna vila s bazenom na kraju sela

Barban, Barban, Barban, Hrvatska

495.000€

5 380 €/m2

Tip

Kuća

Površina

92 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
495.000€
Površina
92 m2 (5 380 €/m2)
Površina placa
485
Udaljenost od mora
13000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.10.2024
ID
64567

Opis

ISTRA, BARBAN - Dvojna vila s bazenom na kraju sela

Barban je malo slikovito srednjevjekovno naselje akropolskog tipa na južnom dijelu istočne Istre, smješteno iznad doline rijeke Raše. Dobro očuvana arhitektonska zdanja iz razdoblja baroka i gotike, freske i glagoljski zapisi, crkve, palače i gradske zidine, viteška igra Trka na prstenac, tradicionalna fešta od vina i festival smokava čine Barban izuzetno atraktivnim. Općina Barban, koja ima izlaz na more u Raškome zaljevu, zauzima površinu od 100 km2. Osim Barbana, u prekrasnom zelenilu Barbanštine, smješteno je još 31 naselje.

U jednom od tih naselja, u tijeku je gradnja ove predivne dvojnice.
Dvojnica je prizemnica, a svoje buduće vlasnike dočekat će s komotnih 92 m2 stambenog prostora.

Prostorije u vili savršeno su povezane, a osmišljene su kako bi boravak bio što ugodniji te kako bi svaka od prostorija maksimalno ispunjavala svoju ulogu. Na samom ulazu u vilu, smjestio se dnevni prostor koncipiran po sistemu "open space-a". U dnevnome se prostoru tako nalazi komotan dnevni boravak, idealan za opuštanje nakon aktivnoga dana. Uz dnevni boravak smjestila se i blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, a tu se nalazi i prekrasna kuhinja. Ono što moramo istaknuti jest da dnevni boravak i blagovaona posjeduju pristup prema privatnoj ljetnoj terasi s bazenom.
U nastavku prostora, nalaze se dvije komotne spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu. Druga kupaonica nalazi se u hodniku

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine