OPATIJA, IČIĆI - veća kuća 400m2 s okućnicom u blizini plaže za dugoročn

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

3.000€ /mjesečno

7 €/m2

Tip

Kuća

Površina

409 m2

Struktura

8

Grijanje

Kotlovnica na lož ulje

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
3.000€ /mjesečno
Površina
409 m2 (7 €/m2)
Površina placa
1100
Grijanje
Kotlovnica na lož ulje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.08.2024
ID
34497

Opis

OPATIJA, IČIĆI - veća kuća 400m2 s okućnicom u blizini plaže za dugoročni najam, pogled na more

Tražite savršeni dom za dugoročni najam u blizini prekrasnih plaža Ičića? Predstavljamo vam ekskluzivnu kuću koja će zadovoljiti sva vaša očekivanja. Ova impozantna nekretnina nudi nevjerojatnu kombinaciju udobnosti, prostora, i blizine moru, pružajući vam nezaboravan životni stil na Jadranskoj obali.

Kuća na dugoročni najam:

Lokacija: Kuća se smjestila u mirnoj i sporednoj ulici, samo dvije minute vožnje od prekrasne plaže Ičići. Centar Opatije udaljen je samo 8 minuta vožnje, a do mora možete doći pješice za svega 10 minuta.

Prostori: Ova prostrana kuća s okućnicom od 1100m2 nudi dvije odvojene stambene jedinice, sveukupno 409m2. Stan u prizemlju sastoji se od velike spavaće sobe, udobnog dnevnog boravka, kuhinje i ureda. Na katu se nalazi troetažni stan s čak 4 spavaće sobe, dvije terase s impresivnim pogledom na more, i prostranim dnevnim prostorom. Sveukupno, ova kuća zadovoljava najviše standarde udobnosti i prostora.

Oprema: Kuća je kategorizirana s 4 zvjezdice, što jamči vrhunsku kvalitetu i udobnost. Grijanje je centralno na lož ulje, a klima uređaji pružaju ugodnu atmosferu tijekom cijele godine.

Okućnica i vrt: Impresivna okućnica oduševit će vas predivnom hortikulturom i vrtom koji pruža osjećaj mira i privatnosti. Veliki parking omogućava sigurno parkiranje vaših vozila.

Dodatne prednosti:

Pogled na

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine