OPATIJA, IČIĆI – luksuzna kamena kuća s grijanim bazenom i parkingom za cj

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

3.000€ /mjesečno

24 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
3.000€ /mjesečno
Površina
125 m2 (24 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
650m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
62018

Opis

OPATIJA, IČIĆI – luksuzna kamena kuća s grijanim bazenom i parkingom za cjelogodišnji najam

U posebnoj DUX ponudi kuća za najam nalazi se šarmantna kamenu kuću smještena u Ičićima, blizu Opatije, dostupna za najam od 1. 10. 2024. do 1. 6. 2025.

Ova prostrana i luksuzna kuća ima dvije spavaće sobe s king size krevetima i en suite kupaonicama. Kombinacija kamena i drveta prevladava u prekrasnom open space dnevnom boravku s potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom. Dnevni boravak ima flat TV s uslugama streaminga, kamin i terasu s pogledom na more. Prekrasno uređene sobe opremljene su klima uređajima, a svaka soba ima vlastitu kupaonicu s luksuznim keramičkim pločicama. Cijela kuća ima WIFI što pruža i mogućnosti za rad od doma.

Iz spavaćih soba pruža se prekrasan pogled na more, dok je cijeli prostor osvježen drvenim podovima i stropovima, kao i sjanim drvenim stubištem koje vodi na gornji kat. Sa svakog prozora pruža se prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev.

Privatan grijani bazen s prostorom za druženja i sunčalištem savršeno je mjesto za opuštanje i boravak na svježem zraku ovog lijepog naselja podno Učke, a cijela kuća je ograđena visokom ogradom te time garantira privatnost i mir.

Ova šarmantna kamena kuća udaljena je samo 10 minuta od plaže Ičići i poznate povijesne šetnice Lungomare, koja povezuje Volosko, Opatiju, Ičići, Iku i Lovran. Odmah ispred kuće nalaze se dva parkirna mjesta.

Ako tražite kuću za

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine