ISTRA, ŽMINJ - Prostrano zemljište na rubu naselja

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

59.900€

35 €/m2

Tip

Plac

Površina

1690 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
59.900€
Površina
1690 m2 (35 €/m2)
Udaljenost od mora
25000m
Ažuriran
09.07.2024
ID
57889

Opis

ISTRA, ŽMINJ - Prostrano zemljište na rubu naselja

Ako svi putovi u Europi vode u Rim, onda svi putevi u Istri vode u Žminj - srce Istre na nadmorskoj visini od 379 metara. Od davnina Žminj je bio važno prometno čvorište. Spajao je cijeli istarski poluotok. Zbog izuzetnih prirodnih ljepota, beskrajnih livada, vinograda, bogatih polja, drevnih šuma i novootkrivenih špilja, pravo je mjesto za kontakt s prirodom. Zeleni, zdravi i održivi turizam karakterističan je za ovu, površinom, ali i kulturom i gastronomijom impozantnu općinu.
Slikoviti teritorij Žminja broji 33 naselja i 112 sela.

Nedaleko grada Žminja, na prodaju je prostrano zemljište na rubu naselja.
Zemljište je uronjeno u mir, tišinu i čari prirode te pruža potpunu privatnost. Djelomično je ograđeno kamenim suhozidom, katastarska čestica je pravokutnog oblika a teren je ravan i čist. Pristup ima s asfaltiranog puta a elektroenergetska, vodovodna i elektronička komunikacijska infrastruktura nalaze se pokraj zemljišta. Okoliš je ozelenjen i šumovit.
Prema prostorno-planskoj dokumentaciji, ca. 360 m² nalazi se u izgrađenom uređenom dijelu građevinskog područja naselja dok je ostatak zemljišta poljoprivredne namjene.

Zbog svoje mikrolokacije, konfiguracije, urednog vlasništva i dokumentacije ovo zemljište pruža izuzetnu priliku za gradnju obiteljskog doma ili kuće za odmor.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
htt

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine