ISTRA, ŽMINJ - Prostrano građevinsko zemljište na mirnoj lokaciji savršeno

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

120.000€

41 €/m2

Tip

Plac

Površina

2913 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
120.000€
Površina
2913 m2 (41 €/m2)
Ažuriran
15.09.2024
ID
62428

Opis

ISTRA, ŽMINJ - Građevinsko zemljište smješteno na mirnoj lokaciji, nadomak svog sadržaja

Predstavljamo ovu izvrsnu priliku, a riječ je o većem građevinskom zemljištu smještenome u okolici Žminja na mirnoj lokaciji bez gužve i buke. Ovo je zemljište zanimljivo za sve one koji su u potrazi za zemljištima u cilju razvoja projekta izgradnje više vila ili kuća za odmor, kao i za sve one koji su u potrazi za većim zemljišta u cilju izgradnje vlastite i privatne male oaze mira.

OPIS ZEMLJIŠTA:
Ovo se građevinsko zemljište sastoji od ukupnih 2.913m2, pravilnoga je oblika, te je smješteno uz asfaltiranu cestu. Zemljište posjeduje pristup s dvije strane. Svakako moramo istaknuti kako se na zemljištu se već nalazi voda, dok je struja smještena uz zemljište.

* Uz ovo zemljište kupci imaju priliku dodatno kupiti i privatno kameno održavano imanje koje se sastoji od 3 glavna objekta i nekoliko pomoćnih objekata. Riječ je o imanju koje posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, te je vlasništvo uredno, a nalazi uz zemljište*

DODATNE INFORMACIJE:
Ono što će vjerujemo zanimati mnoge, zemljište je moguće parcelirati u više manjih parcela, a sve to u cilju razvoja projekta za izgradnju više vila ili kuća za odmor.

Ono što je moguće graditi na ovome zemljištu jesu:
* obiteljske (slobodnostojeće, polu ugrađene-dvojne, ugrađene građevine-u nizu) - maksimalna katnost obiteljske građevine iznosi tri nadzemne etaže uz maksimalnu visinu od 7,

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine