ISTRA, ŽMINJ - Moderna obiteljska kamena vila u mirnome okruženju

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

375.000€

1 171 €/m2

Tip

Kuća

Površina

320 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
375.000€
Površina
320 m2 (1 171 €/m2)
Površina placa
534
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.07.2024
ID
56243

Opis

ISTRA, ŽMINJ - Potpuno renovirana kamena obiteljska vila, koja se sastoji od glavne kuće i jedne dodatne stambene jedinice.

Na svega nekoliko minuta od nezaobilaznog Žminja smjestila se ova u potpunosti renovirana kamena vila ukupnih 320 m2 stambenoga prostora, a koja se sastoji od glavne kuće i dodatne stambene jedinice. Riječ je o pravoj obiteljskoj kući vrijednoj vaše pažnje. Kuća je od početka bila renovirana za privatne potrebe vlasnika što ju razlikuje od ostalih nekretnina s obzirom na to kako se vodila velika briga o kvaliteti svakoga materijala.

Uputite se s nama o ovu rijetku priliku, te postanite vlasnici visoko kvalitetne nekretnine na mirnoj lokaciji nadomak svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život. Ova nekretnina nudi veliki broj mogućnosti svojim budućim vlasnicima, a predstavlja i idealnu priliku za vlastitom investicijom u vidu turizma.

OPIS NEKRETNINE:
Glavna kuća se sastoji od dvije etaže (prizemlje, među kat i 1. kat kuće), a rasprostranjuje se na ukupnih 220m2 stambenoga prostora;

Na samome ulazu u prizemlju vile, smjestio se prostrano predvorje s prostorom za garderobu, te i hodnik koji odvaja prizemlje na dva dijela, onaj privatni spavaći i dio namijenjen dnevnome život.
Dio prizemlja namijenjen dnevnome životu i zabavi koncipiran je kao otvoreni prostor bez pregradnih zidova u kojemu se nalazi komotni i osunčani dnevni boravak, zatim blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, a pored koje se nalazi i moderno opre

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine