ISTRA, ŽMINJ - Kameno istarsko imanje u savršenom stanju

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

315.000€

984 €/m2

Tip

Kuća

Površina

320 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
315.000€
Površina
320 m2 (984 €/m2)
Površina placa
958
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
19.09.2024
ID
62189

Opis

ISTRA, ŽMINJ - Obiteljsko kameno istarsko imanje u savršenom stanju, spremno za obnovu i nove uspomene!

Predstavljamo ovo kvalitetno i nedavno obnovljeno istarsko kamenu imanje koje se sastoji od tri glavna objekta i nekoliko pomoćnim objekata, smješteno u manjem naselju od svega nekoliko obiteljskih kuća i novih vila za odmor. Riječ je o starijem istarskom kamenom imanju smještenom na prostranome zemljištu, a koje svojim novim vlasnicima nudi brojne mogućnosti i prilike za obnovu i prilagodbu svojim potrebama i željama.

OPIS IMANJA:
Ovo se imanje tako sastoji od okvirnih 320m2 stambenoga prostora koji se dijele na glavnu kuću s dvije etaže, zatim dodatna dva objekta koja su vezana za glavnu kuću.

Glavna se kuća sastoji od prizemlja, kata i tavanskog prostora. U prizemlju smjestilo se ulazno predvorje koje prostor dijeli na dva dijela, prvi se dio sastoji od jednog prostora s kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonicom, dok drugi dio prizemlja krije prvu spavaću sobu i prostrano kupatilo.
Unutarnjim stubištem pristupamo prema prvome katu kuće, gdje su se smjestile 3 komotne spavaće sobe i izlaz prema šterni koja može poslužiti kao idealna terasa za opuštanje i zabavu. Dalje istim stubištem pristupamo prema tavanskom dijelu kuće, gdje postoji dovoljno prostora za dodatne spavaće sobe i slično tome.

Iz prizemlja glavne kuće pristupa se većoj i u potpunosti natkrivenoj terasi, idealnoj za opuštanje tijekom aktivnoga dana, s iste se teras

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine