Kuća Žminj, 234m2

Žminj, Žminj, Žminj, Hrvatska

490.000€

2 094 €/m2

Tip

Kuća

Površina

234 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
490.000€
Površina
234 m2 (2 094 €/m2)
Površina placa
531
Ažuriran
08.09.2024
ID
58912

Opis

Predstavljamo vam jedinstvenu nekretninu smještenu u mirnom i prirodnom okruženju u okolici Žminja, koja pruža savršen spoj privatnosti i zajedničkog prostora. Idealna za obitelji, grupe prijatelja ili turiste, ova nekretnina nudi izuzetne mogućnosti za ugodan boravak i ostvarivanje prihoda.

Nekretnina se sastoji od tri objekta unutar prostranog, ograđenog dvorišta s prirodnom hladovinom. Prvi stambeni objekt je prizemni i ima dvije spavaće sobe, kuhinju s dnevnim boravkom i kupaonicu, te može primiti do četiri osobe na osnovnim krevetima i dvije na pomoćnim ležajevima. Drugi objekt, na dvije etaže, također ima dvije spavaće sobe, kuhinju s dnevnim boravkom i kupaonicu, pružajući dodatni prostor i privatnost za drugu obitelj ili grupu.

Treći objekt, smješten kraj bazena, idealan je za zajednička druženja, večere i opuštanje. Savršeno je opremljen za sve potrebe stanara s klimatiziranim prostorima, televizorima, kućanskim aparatima, posuđem, posteljinom, ručnicima i toaletnim potrepštinama.

Prostrano dvorište nudi nekoliko zona za različite aktivnosti, uključujući grijani bazen s udobnim ležaljkama, lounge prostor na natkrivenoj terasi, te ograđenu terasu s vrtnom ljuljačkom. Dječje igralište s tornjem, toboganom i ljuljačkama smješteno je u prirodnoj hladovini višegodišnjih stabala, omogućujući roditeljima lako nadziranje djece dok se igraju. Dva osigurana parkirna mjesta unutar ograđenog dvorišta dodatni su plus.

O

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine