Istra, Žminj – Prodaja ekskluzivne vile s unutarnjim bazenom i wellness oazo

Žminj, Žminj, Hrvatska

950.000€

2 714 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
950.000€
Površina
350 m2 (2 714 €/m2)
Ažuriran
17.09.2024
ID
48043

Opis

Istra, Žminj – Prodaja ekskluzivne vile s unutarnjim bazenom i wellness oazom

U slikovitom srcu Istre, na visini od 379 metara nadmorske visine, prostire se grad Žminj, mjesto gdje se povijest i prirodna ljepota stapaju u jedno. Poznat kao ključno čvorište od drevnih vremena, Žminj nudi bogatstvo bujnih livada, vinograda, plodnih ravnica, drevnih šuma i nedavno otkrivenih špilja, što ga čini svetilištem za zeleni turizam. Prostrana regija Žminja obuhvaća 33 naselja i 112 sela, pružajući bukoličku kulisu za idiličan način života.

U ovom idiličnom gradu nalazi se vila modernog dizajna s profinjenim interijerom, zatvorenim bazenom i posvećenom wellness zonom. Ova rezidencija sadrži četiri raskošne spavaće sobe, pet izuzetnih kupaonica i dodatni WC za goste. S ukupno 350 m2 prostora raspoređenih na dvije etaže, vila je utjelovljenje prostranosti i suvremenog luksuza, ističući minimalističku eleganciju s upečatljivim detaljima i velikim staklenim zidovima koji okviruju zeleni vanjski prostor.

Izgrađena s iznimnom pažnjom prema kvaliteti, vila se ponosi robustnim betonskim radom u kombinaciji s luksuznim kamenim i keramičkim podovima. Prodaje se potpuno namještena s vrhunskom opremom, uključujući solarni sustav za toplu vodu i pametnu tehnologiju za lako upravljanje putem mobilnog uređaja. Komfor je zagarantiran sustavom grijanja na toplinsku pumpu, sveobuhvatnim podnim grijanjem i klimatizacijom.

Privatni unutarnji bazen površ

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma