Zagreb,Popovec,novi 4-soban stan(3A) 98m2 s 2 parkinga i spremištem

Popovec, Sesvete, Zagreb, Hrvatska

243.625€

2 511 €/m2

Tip

Stan

Površina

97 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
243.625€
Površina
97 m2 (2 511 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj,Podno grijanje,Toplinska pumpa
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
24.09.2024
ID
63720

Opis





U zagrebačkom naselju Popovec, u zelenom i mirnom okruženju gradske četvrti Sesvete, gradi se moderan stambeni projekt idealan za obitelji koje traže udoban i siguran dom. Smješten na istočnoj strani Zagreba, ovaj višenamjenski projekt na tri etaže nudi savršeno mjesto za život s pogledom na prirodu, a pritom je odlično povezan s gradom.
Zgrada sadrži šest prostranih, četverosobnih stanova, od kojih stanovi u prizemlju imaju vlastite vrtove, savršene za obitelji s djecom ili ljubitelje vanjskih aktivnosti. Svaki stan dolazi s dva privatna parkirna mjesta i vanjskim spremištem, osiguravajući dodatni komfor i funkcionalnost.
Lokacija je idealna za obitelji – u blizini se nalaze osnovne škole, vrtići, zdravstvene ustanove, ljekarne i svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. U blizini su i pošta, crkva, trgovine te brojni restorani i kafići. Javnim prijevozom jednostavno se dolazi do grada – autobusna linija 273 povezuje Popovec s Dubcem, a stanica za vlak udaljena je samo pet minuta vožnje do Sesveta. Za one koji koriste automobil, pristup glavnim autocestama A1, A2 i A3 udaljen je svega jednu minutu.
Zgrada se gradi s vrhunskim materijalima,osiguravajući maksimalnu energetsku učinkovitost (A energetski certifikat) te vrhunsku toplinsku i zvučnu izolaciju. AB konstrukcija, cigla, PVC stolarija s termoizolacijskim staklima i aluminijskim roletama, kao i fasada sa stiroporom debljine 15 cm i hidroizolacija jamče dugovječnost i sigurnost vašeg budućeg doma.
Podno grijanje izvedeno je pomoću dizalica topline (VIESSMANN Vitocal 111-S s volumenom spremnika od 220 litara ), dok za hlađenje koristimo dva inverterska klima uređaja (Viessmann VITOCLIMA 200-S). Fasada (ETICS) u sustavu s stiroporom (EPS-F) debljine 15 cm, sa završnom silikonskom vodo-odbojnom i paro-propusnom žbukom.
Ovaj projekt nudi savršen balans prirodnog okruženja i urbane infrastrukture, čineći ga idealnim mjestom za život obitelji koje traže mir, komfor i praktičnost u jednom.
4-soban stan oznake A3 na 2 katu ukupne korisne površine 120,98 m² (obračunski 97,45 m²). sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, dvije moderne kupaonice, tri udobne spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, velikog dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu,što ga čini idealnim za obitelji. Dodatno, stan uključuje vanjsko spremište te dva parkirna mjesta.
Završetak 03/2025. Vlasništvo uredno 1/1.
info: 098 517... Prikaži broj
 



Kontakt info

Homes & Lands Nekretnine
Kontakt osoba
Ilija Tatarović
Telefon 1
+ 385 98 517... Prikaži broj
Zagreb, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine