Sesvetska selnica ,novogradnja 4-sobni stanovi 134m2 i 136m2

Sesvetska Selnica, Sesvete, Zagreb, Hrvatska

2.000€

13 €/m2

Tip

Stan

Površina

147 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
2.000€
Površina
147 m2 (13 €/m2)
Grijanje
Centralno etažno električno grijanje,Centralno e
Ažuriran
12.07.2024
ID
26320

Opis

U Zagrebačkoj četvrti Sesvete,u Sesvetskoj selnici izgrađena je moderna urbana zgrada na tri etaže s ukupno tri prostrana stana,energetskog A certifikata.
Na objektu je ugrađena PVC stolarija u antracit boji s troslojnim termo izolacijskim staklom i alu roletama i komarnicima. Stiropor fasada debljine 15 cm u kombinaciji s etažnim podnim centralnim grijanjem na plin što objektu garantira najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju.
Uz plinsko etažno grijanje i ugrađene bojlere,napravljena je kompletna priprema instalacije za dizalicu topline na struju,kao i razvod za centralni klima urežaj za svaku prostoriju posebno.
Na podovima je postavljeno najmodernije podno grijanje s termotex materijalom, a sanitarije će biti od renomiranih svjetskih proizvođača (walk-in tuš, ugradbeni vodokotlić i školjka). Kupcu je ostavljena mogućnost odabira podova (keramika ili parket), te odabir boja za pojedine prostorije kao i izbor unutrašnjih sobnih vrata,zato će se ovi radovi ostaviti za izbor kupca.
U blizini su: caffe-barovi, trgovački centri i pekarnica dok je nova osnovna škola na udaljenosti od par minuta, dom zdravlja na 500 metara, sportski sadržaji na 500 m, IKEA i OUTLET trgovine na nekoliko minuta vožnje autom, vrtić Novi Jelkovec u blizini Slavonske Avenije,stanice autobusne linije prema Kvatriću i Sesvetama na 100 m.
Dvoetažni stan (S3) ukupne površine 146m2 (obračunske 119,29) sastoji se od ulaznog hodnika,internog stubišta,tri spavaće sobe i kupaonice , te prostrane terase i balkona,dok se na uvučenom katu nalazi kuhinja s blagovaonicom,prostrani dnevni boravak s izlazom na veliku terasu i kupaonicom.Stanu pripadaju dva vanjska parkirna mjesta.cijena za gotovinu  241 000 eura
Detaljnije informacije pogledajte www.homesandlands.eu
Vlasništvo je uredno 1/1. Mogućnost kupnje putem kredita.Useljivo
info : + 385 98 517... Prikaži broj
 

Kontakt info

Homes & Lands Nekretnine
Kontakt osoba
Ilija Tatarovć
Mobilni telefon
+ 385 98 517... Prikaži broj
Zagreb, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine