Stan najam Šestine - odlična lokacija, 4-sobni, vis. prizem, garaža

Šestine, Podsljeme, Zagreb, Hrvatska

309.000€

2 834 €/m2

Tip

Stan

Površina

109 m2

Struktura

4

Grijanje

Centralno etažno plinsko

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
309.000€
Površina
109 m2 (2 834 €/m2)
Grijanje
Centralno etažno plinsko
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
33833

Opis

Prodaje se četverosobni stan smješten u ekskluzivnom naselju Šestine s pratećim zemljištem i garažom, blizu prestižnog područja Bijenik.
Ova nekretnina se nalazi na visokom prizemlju elegantne četveroetažne zgrade, s jednim stanom po etaži, pružajući iznimnu privatnost i ekskluzivnost.
S obzirom na terenske karakteristike, stan se pozicionira kao da je na prvom katu, zahvaljujući laganom nagibu terena. Zgrada u kojoj se stan nalazi je temeljito renovirana i modernizirana tijekom 2023. godine.
Postavljeni su novi vanjski prozori i vrata, a krov je u potpunosti zamijenjen i opremljen suvremenom izolacijom. Fasada zgrade također je obnovljena, pružajući besprijekoran vizualni dojam.
Ovaj prostrani stan prostire se na ukupnoj površini od 109,37 m² obračunatih površina, uključujući 91,65 m² stambenog prostora, 16,46 m² garaže (obračunata površina od 12,35 m²), 15 m² parkirnog mjesta (obračunata površina od 3 m²) te 24 m² zemljišta koje pripada stanu. , isto ulazi pod 2,4 m² u obračun.
Stan ima iznimno logičan raspored prostorija, uključujući tri prostrane spavaće sobe, prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonicom i kuhinjom te elegantno uređenu kupaonicu i zaseban WC. Posebno ističemo da su dvije spavaće sobe i kupaonica smještene u privatnom dijelu stana, osiguravajući dodatnu udobnost i privatnost.
Važna karakteristika stana je prekrasna natkrivena terasa kvadratnog oblika koja osigurava obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana.
Stan je okrenut jugozapadno, pružajući ne samo obilje svjetla već i zadivljujući pogled na susjedne Mikuliće.
Ova mirna lokacija okružena prirodom jamči tišinu i opuštanje, dok je istovremeno udaljenost od Svetog Duha i Črnomerca svega 5 minuta vožnje automobilom.
Važno je napomenuti da zgrada nije pretrpjela nikakvu štetu tijekom nedavnih potresa, te su potrebni popravci izostali.
Sam stan je prošao sveobuhvatnu obnovu, uključujući potpuno novu unutarnju i vanjsku stolariju, moderniziranu kupaonicu i WC, instaliran novi kondenzacijski bojler te ugrađeno podno grijanje u kupaonici, kuhinji i blagovaonici.
Grijanje je osigurano plinskim etažnim sustavom, a stan je klimatiziran pomoću novog inverter klima uređaja.
U sklopu ove nekretnine osigurano je vlastito parkirno mjesto, a uz to, stanu pripada i zasebna garaža smještena na kraju parcele. Također, tu je i manji dio dvorišta ispred stana koji se može preurediti u vanjski roštilj ili privlačnu pergolu.
Stan je trenutno upisan na ime poduzeća i proces etažiranja je u tijeku, s dokumentima koji kasne zbog prethodnih zastoja u pravosudnom sustavu. Ovaj stan nije obuhvaćen PDV-om.

Kontakt info

Carlton Nekretnine
Reg. posrednika br.
19/2018
Kontakt osoba
Robert Mikes
Mobilni telefon
+ 385 91 610 ... Prikaži broj
Adresa
Garićgradska 9
Zagreb, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine