Zagreb,Dubrava,novi 3-soban stan(F3) 96,49 m2 s parkingom i spremištem

Gornja Dubrava, Gornja Dubrava, Zagreb, Hrvatska

225.692€

3 224 €/m2

Tip

Stan

Površina

70 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
225.692€
Površina
70 m2 (3 224 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj,Podno grijanje,Toplinska pumpa
Ažuriran
01.07.2024
ID
30518

Opis

U srcu zagrebačke četvrti Gornja Dubrava, useljena je moderna stambena zgrada s 16 elegantnih stambenih jedinica koje se prostiru na 3 etaže: - podzemna spremišta, visoko prizemlje, te prvi i drugi kat. Uz vrhunsku arhitekturu, ova zgrada nudi vanjska parkirna mjesta površine od otprilike 12,5 m2, smještena u okolici zgrade, pružajući vam praktičnost i lakoću parkiranja te mogunost punjenja električnih automobila.
Svaki stan obuhvaća vlastito spremište s prosječnom veličinom od 7 m2, što vam omogućuje organiziranje prostora i dodatno skladištenje.
Prednost ove izvrsne lokacije je blizina svih društvenih sadržaja, uključujući dječji vrtić, više osnovnih škola, ljekarnu, dom zdravlja, knjižnicu, tržnicu, supermarket, poštu, restorane i caffe-barove. Dodatno, tramvajska stanica na Aveniji Dubrava nalazi se na samo 1 minutu hoda, čineći vaše putovanje gradom jednostavnim i praktičnim.
Zgrada je temeljena na čvrstoj armirano-betonskoj konstrukciji, s izvanrednom hidro i termoizolacijom, pružajući optimalne uvjete za ugodan i energetski učinkovit život. PVC stolarija u elegantnoj antracit boji, zajedno s aluminijskim roletama koje se mogu upravljati električno, osigurava dobru izolaciju, dok kombinacija termoizolacijskih stakala i 15 cm debelog staklenog vlakna garantira energetski certifikat A razreda.










U stanovima ćete uživati u ugodnoj temperaturi zahvaljujući modernom podnom grijanju koje koristi napredne dizalice topline marke Daikin, osiguravajući maksimalnu uštedu kod grijanja.
Sigurnost i zaštita su od najveće važnosti - svi stanovi su opremljeni protuprovalnim aluminijskim vratima s elektro bravom, s mogućnošću otključavanja putem koda, pina ili otiska prsta. Uz nadzor videokamera, svim stanarima osigurava se siguran i ugodan životni prostor.
Unutrašnjost stanova bit će obogaćena vrhunskom keramikom prve klase, a stubište će biti elegantno obloženo kamenom, dodajući sofisticiranu notu cjelokupnom doživljaju. Ulazi u stanove bit će opremljeni protuprovalnim vratima, dok će spremišta biti opremljena protupožarnim vratima, pružajući vam potpuni osjećaj sigurnosti i komfora.
S ovim modernim stanovima u Gornjoj Dubravi, na samo 100 metara od tramvajske stanice, imate priliku osigurati svojoj obitelji idealan dom ili privlačnu investiciju. Ne propustite priliku otkriti ovaj iznimni projekt i stvoriti svoj novi početak u srcu Zagreba. 










Stan F3 nalazi se na drugom uvučenom katu,ukupne površine 96,49m2(obračunski 70,75m2),sastoji se od ulaznog hodnika,kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka,dvije spavaće sobe,kupaonice,dvije terase,spremišta i parking mjesta s punjačem za električna vozila.
STAN A3 je u potpunosti isti ,na suprotnoj strani zgrade!
Vlasništvo je uredno 1/1. Useljenje 04/2024 godine.
Mogućnost kupnje kreditom banke
Info: + 385 98 517... Prikaži broj
 

Kontakt info

Homes & Lands Nekretnine
Kontakt osoba
Ilija Tatarovć
Mobilni telefon
+ 385 98 517... Prikaži broj
Zagreb, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine