ZADAR, PETRČANE - Namješten stan u novogradnji, S2

Zadar, Petrčane, Zadar, Hrvatska

375.440€

4 036 €/m2

Tip

Stan

Površina

93 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
375.440€
Površina
93 m2 (4 036 €/m2)
Kat
1
Terasa
Da
Udaljenost od mora
350m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.07.2024
ID
30055

Opis

ZADAR, PETRČANE - Stan u blizini mora, novogradnja, 93,86m2

Prodaje se stan u novogradnji koji se nalazi na području Petrčana, odnosno Punta Skale. Stan se nalazi na prvome katu zgrade koja sadrži samo 4 stana. Sastoji se od kuhinje i blagavaonice, spavaće sobe, dnevnoga boravka, kupaonice, ostave, natkrivene terase te pripadajuća dva parkirna mjesta.
Nosiva konstrukcija je masivnog sistema. Nosivi zidovi etaža prizemlja, prvog i drugog kata su od blok opeke sa vertikalnim i horizontalnim serklažima i pločama. Stubište, terase i drugi konstruktivni elementi izvedeni su od armiranog betona.
Međukatna konstrukcija iznad svih etaža biti će ab ploča debljine 20 cm. Podovi će biti izvedeni s podnom oblogom od keramičkih pločica. Prozori i vanjske stijene će biti od PVC-a, ostakljeni izo staklom. Unutarnja vrata će viti drvena. Zidovi sanitarnih čvorova i kuhinja će se obložiti keramičkim pločicama. Pregradni zidovi zidani su pregradnom opekom. Unutrašnji zidovi su obrađeni žbukom i obojeni, a vanjski etics sustavom fasade u boji. Predmetna zgrada će se priključiti na električnu mrežu, svaki stan će imati brojilo za struju. Zgrada će se snabdijevati vodom iz gradske vodovodne mreže. Odvodnja će se rješit priključkom zgrade na vlastiti biopročistač. Grijanje i hlađenje stambenih prostora će se izvesti pomoću dizalica topline. Ventilacija kuhinja i kupaonica omogućiti će se direktnom ventilacijom preko prozora ili prisilno preko

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine