AURORA-mob.kućica visoki rohbau površine 54m²(neto 32 m²+terasa 22 m²)

Borik, Zadar, Zadar, Hrvatska

52.500€

972 €/m2

Tip

Kuća

Površina

54 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
52.500€
Površina
54 m2 (972 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
27.06.2024
ID
31331

Opis





















Iz našeg proizvodnog programa "Upoznajte AURORA HOUSE" - modernu mobilnu kućicu namijenjenu idealnom odmoru na prekrasnoj jadranskoj obali. Prostrana i udobna, Aurora se prostire na površini od 32m2, a uz to nudi dodatnih 22m2 prostrane terase. Ova kombinacija omogućuje vam da uživate u ljepoti prirode i vanjskom prostoru tijekom svog odmora.
Unutrašnjost AURORA HOUSE je osmišljena s naglaskom na praktičnost i udobnost. Kućica se sastoji od moderno opremljene kuhinje s blagovaonicom,dvije prostrane spavaće sobe,kupaonice,dnevnog boravka i terase.Centralni dnevni boravak predstavlja srce ove mobilne kućice, a iz njega imate izravan izlaz na prostranu terasu. Ovdje možete uživati u prekrasnim pogledima na prirodu i more, osvježiti se uz jutarnju kavu ili se opustiti uz zalazak sunca. Terasa je idealno mjesto za druženje s obitelji ili prijateljima, te je savršena za opuštanje i uživanje u blagodatima prekrasnog mediteranskog okoliša.
AURORA HOUSE je spoj funkcionalnosti i elegantnog dizajna, pružajući vam jedinstveno iskustvo boravka u prirodi, bez žrtvovanja udobnosti i stila. Bilo da ju postavite u autokamp ili ju koristite kao vlastiti mali svijet na jadranskoj obali, ova mobilna kućica će vas očarati svojom snagom, stabilnošću i elegancijom. 
AURORA je izgrađena od najboljih prirodnih materijala koje uključuju BSH, KVH drvo, sibirski ariš, brodski pod, tvrdo prešanu vunu i EPS. Mobilna kućica dolazi kompletno opremljena s opremom kuhinje, blagovaonice,kupaonice,klime terase te kompletno spremna za priključak vode, struje i kanalizacije na pripremljenu podlogu na zemljistu ili kampu.
Započnite svoje nezaboravno putovanje s AURORA HOUSE za svoj sljedeći odmor. Ovdje ćete pronaći savršenu ravnotežu između udobnosti interijera i blagodati prirode na prostranoj terasi. Ova mobilna kućica čeka na vas da u njoj stvorite predivne uspomene i doživite nezaboravne trenutke s najbližima na čarobnoj jadranskoj obali ili ju ponudite u najam drugima na obostrano zadovoljstvo.
Rok isporuke je max.90 dana od narudžbe i moguća je dostava u bilo koje mjesto na Jadranskoj obali. Dinamika plaćanja je 20/60/20 po ugovaranju
 Osim AURORE, u ponudi su i ostali modeli mobilnih kućica (BORNA,BRUNO,ARIAN,MIRJANA,BOJAN I MARIN) različitih oblika,kvadratura i cijena.
Info: + 385 98 517... Prikaži broj
 




















Kontakt info

Homes & Lands Nekretnine
Kontakt osoba
Ilija Tatarovć
Mobilni telefon
+ 385 98 517... Prikaži broj
Zagreb, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine