SMILJEVAC, ZADAR - SNIŽENO! Prostrana kuća za investiciju ili vaš novi dom

Zadar, Smiljevac, Zadar, Hrvatska

320.000€

800 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
320.000€
Površina
400 m2 (800 €/m2)
Površina placa
640
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.07.2024
ID
50018

Opis

SMILJEVAC, ZADAR - SNIŽENO! Prostrana kuća za investiciju ili vaš novi dom

Doživite savršen spoj lokacije, praktičnosti i investicijskog potencijala u ovoj prekrasnoj kući smještenoj na Smiljevcu u Zadru. Ova impozantna nekretnina nudi sve što trebate za kvalitetan život ili uspješan poslovni pothvat. Kuća se satoji od 3 etaže, u prizemlju se nalazi komforan dvosoban stan koji se sastoji od hodnika, kupaonice, kuhinje, garaže i drvarnice – također je tu i pomoćni objekt s kaminom i roštiljem. Na 1. katu nalazi se komforan trosoban stan koji se satoji od kupaonice, odvojenog WC-a, kuhinje, blagovaonice, dvije sobe, dnevnog boravka te ulaznog hodnika. U potkrovlju je također trosoban stan koji se sastoji od dvije sobe i dnevnog boravka.
Ova kuća nudi nevjerojatnu priliku za ulaganje! S obzirom na svoju veličinu i raspored, idealna je za pretvaranje u tri luksuzna turistička apartmana. Lokacija u blizini škola, vrtića, shopping centara, i svih potrebnih sadržaja čini je savršenim izborom za turistički najam, jamčeći konstantan priljev gostiju tijekom cijele godine.
Ova prostrana kuća pruža dovoljno prostora za dvije obitelji, omogućavajući svakoj privatnost i udobnost. S osam balkona i terasa, uživat ćete u prekrasnom pogledu na okolicu, stvarajući savršeni kutak za opuštanje s obitelji i prijateljima. Također, kuća ima vlastiti izvor vode u dvorištu.

Zadar je grad s bogatom poviješću, kulturnom baštinom i prekrasnim pri

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine