ZADAR, BOKANJAC - Prostrana obiteljska kuća s velikim potencijalom!

Zadar, Bokanjac, Zadar, Hrvatska

400.000€

1 365 €/m2

Tip

Kuća

Površina

293 m2

Struktura

6

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
400.000€
Površina
293 m2 (1 365 €/m2)
Površina placa
284
Grijanje
Centralno
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.07.2024
ID
48351

Opis

ZADAR, BOKANJAC - Prostrana obiteljska kuća s velikim potencijalom!

Uplovite u novu eru života s ovom impresivnom obiteljskom kućom na Bokanjcu, Zadru. Sastoji se od tri etaže s mogućnošću pretvaranja potkrovlja u dodatnu stambenu jedinicu, čineći ukupno četiri etaže koje pružaju obilje prostora i fleksibilnosti za vaše potrebe.

Podrumski prostor od 80 m2 nudi vam dodatne mogućnosti; može se pretvoriti u udoban suterenski stan ili prostor za rekreaciju po vašem izboru. Na prizemlju, pronaći ćete funkcionalan stan s jednom spavaćom sobom, prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom i terasom - savršenim za uživanje u sunčanim danima.

Drugi kat oduševljava sa tri spavaće sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom i dva balkona koji pružaju prekrasan pogled na okolinu. Prostrane sobe i dobro osmišljeni raspored čine ovu kuću idealnom za veće obitelji ili one koji traže dodatni prostor za goste ili radnu sobu.

Nalazi se na samom ulazu na Bokanjac, u neposrednoj blizini prekrasnog parka, a samo 10 minuta vožnje dijeli vas od obale Jadranskog mora. Bokanjac je poznat po visokoj kvaliteti života i izvrsnoj povezanosti s ostatkom grada Zadra, nudeći vam sve što vam je potrebno za obiteljski život na jednom mjestu.

Ova nekretnina ne samo da nudi prostor, već i izvanrednu priliku za investiciju. S cijenom i pozicijom koja obećava brzi povrat ulaganja, ova kuća je izvanredna prilika za obitelji koje traže trajni dom ili investitore željne iskoristi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine