ISTRA, VRSAR - Kuća sa pogledom na more i naselje

Vrsar, Vrsar, Vrsar, Hrvatska

1.557.000€

13 539 €/m2

Tip

Kuća

Površina

115 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
1.557.000€
Površina
115 m2 (13 539 €/m2)
Površina placa
262
Terasa
Da
Udaljenost od mora
300m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
28.07.2024
ID
14629

Opis

ISTRA, VRSAR - Kuća sa pogledom na more i naselje

Vrsar je prekrasno istarsko mjesto smješteno na zapadnoj obali Istre, na samom ulazu u Limski zaljev. Čuvajući svoju ribarsku tradiciju i bogatu povijesnu baštinu, već desetljećima privlači turiste i umjetnike, dok nedirnuta priroda Limskog zaljeva, marina i sportski aerodrom mame avanturiste i ljubitelje adrenalina. Srednjovjekovna starogradska jezgra Vrsara leži na brežuljku uz more, odakle se s brojnih vidikovaca pruža nezaboravan pogled na pučinu i arhipelag od 18 otočića.

Upravo se u ovom mjestu smjestila ova kuća sa predivnim pogledom na more. Sastoji se od prizemlja, prvog kata i potkrovlja. Na prvom katu nalazi se jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka, blagavaonice sa kuhinjom te izlazom na terasu koja ima pogled na more i okolno naselje, u potkrovlju su dvije sobe sa kupaonicom, dok se u prizemlju nalazi prostrana soba za druženje i zabavu, kupaonica, soba za perilice i peglanje, posebna ostava za držanje vina i mala sušiona suhomesnatih proizvoda te se kroz velika staklena vrata izlazi na veliku terasu za druženje u ljetnim mjesecima, do nje u dvorištu nalazi se kućica tzv. banja, koja ima finsku peć na drva kako bi stvorila visoku temperaturu za ljubitelje saune, a do nje nalazi se još ljetna kuhinja s kaminom za roštiljanje.
Sa druge strane kuće na prvom katu nalazi se još jedan stan koji se također sastoji od kuhinje, dnevnog boravka sa terasom te u potkrovlju ima

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine