ISTRA VRSAR Kuća na izvanrednoj lokaciji

Vrsar, Vrsar, Vrsar, Hrvatska

450.000€

3 260 €/m2

Tip

Kuća

Površina

138 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
450.000€
Površina
138 m2 (3 260 €/m2)
Udaljenost od mora
250m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.09.2024
ID
63958

Opis

ISTRA VRSAR Kuća na izvanrednoj lokaciji

Ponosno vam predstavljamo ovu izvrsnu kuću smještenu u samom srcu Vrsara u mirnom i tihom okruženju idealnom za odmor i vaš siguran boravak. Naime, riječ je o restauriranoj obiteljskoj kući, koju su trenutni vlasnici odlučili u potpunosti renovirati te joj povratiti stari sjaj uz naglasak na maksimalan komoditet.

Sigurni smo kako će Vas kuća očarati svojim kamenim detaljima i kvalitetno odrađenim radovima renovacije, kao i svojom toplom i mirnom lokacijom koja Vam nudi sve ono što je potrebno za ugodan svakodnevni život moderne obitelji.

OPIS NEKRETNINE:
Ova kuća sastoji se od dvije etaže, prizemlja i kata, te se sav prostor rasprostranjuje na 150m2 stambenoga prostora. Svaka prostorija kuće je maksimalno iskorištena kako bi u potpunosti ispunile svoju zacrtanu ulogu. Tako se već na samome ulazu u kuću smjestilo predvorje koje povezuje prostorije prizemlja i dijeli ga na privatni dio i dio namijenjen dnevnom životu i zabavi.

Prostor dnevnoga života koncipiran je kao djelomično otvoreni prostor u kojemu se smjestio veći dnevni boravak osunčan dnevnom svjetlošću uz pomoć dobre orijentacije kuće . Pored dnevnog boravka nalazi se i opremljena kuhinja s blagovaonom, dok se pokraj kuhinje smjestilo spremište, koje se ujedno koristi i kao utility soba.

U prizemlju kuće i to u onom privatnijem dijelu smjestila se prva veća spavaća soba , kupaonica te gostinjski toalet.

Unutarnjim stubišt

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine