GORSKI KOTAR, BROD MORAVICE- Kuća na osami s velikim potencijalom

Vrbovsko, Vrbovsko, Vrbovsko, Hrvatska

42.000€

350 €/m2

Tip

Kuća

Površina

120 m2

Struktura

4

Grijanje

brikete/pelete

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
42.000€
Površina
120 m2 (350 €/m2)
Površina placa
845
Grijanje
brikete/pelete
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
18.09.2024
ID
63408

Opis

GORSKI KOTAR, BROD MORAVICE- Kuća na osami s velikim potencijalom

U srcu Gorskog kotara, u mirnom i slikovitom naselju blizu Broda Moravice, prodaje se nedovršena kuća, površine 120 m2 koja nudi široke mogućnosti prilagodbe i investicijski potencijal.

Smještena na osami, ova nekretnina pruža savršen mir i privatnost, udaljena samo desetak minuta vožnje od grada Vrbovsko.

Kuća se nalazi u roh-bau fazi izgradnje, što znači da je savršena prilika za buduće vlasnike da je dovrše prema vlastitim željama i ukusu. Prizemlje je zamišljeno kao otvoreni prostor s dnevnim boravkom, kuhinjom, jednom spavaćom sobom i kupaonicom. Na katu, u visokom potkrovlju, planirane su dvije spavaće sobe, ali postoji mogućnost prilagodbe za jednu prostranu sobu s izlazom na lođu s predivnim pogledom na prirodni pejzaž Gorskog kotara.

Postojeće instalacije za struju i vodu već su provedene, kao i infrastruktura za centralno grijanje na drva, što znatno olakšava daljnju izgradnju. Kuća s okućnicom idealna je za one koji traže bijeg u prirodu, a također ima veliki potencijal za turističko iznajmljivanje, s obzirom na rastući interes za Gorski kotar kao destinaciju za aktivni odmor i ekoturizam.

Investiranje u nekretninu u Gorskom kotaru pruža savršenu priliku za miran život ili kao vikendica, a s obzirom na blizinu Slovenije i Italije, nekretnina je također atraktivna za međunarodne investitore.


Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine