VRBOVSKO, OKOLICA, KUĆA S DVA STANA

Vrbovsko, Hajdine, Vrbovsko, Hrvatska

105.000€

1 346 €/m2

Tip

Kuća

Površina

78 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
2
Cijena
105.000€
Površina
78 m2 (1 346 €/m2)
Površina placa
2360
Grijanje
drva
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
56544

Opis

VRBOVSKO, u ponudu smo dobili useljivu samostojeću kuću tlocrtne površine 78 m2 koja se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja. Prizemlje kuće se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupaone s toaletom. Na kat kuće pristupa se zasebnim vanjskim stepenicama preko natkrivene terase, a sastoji se od dnevnog boravka s balkonom, kuhinje, spavaće sobe i kupaone s toaletom. Potkrovlje kuće je neuređeno, ali moguće je urediti dodatne prostorije. Nekretnina se prodaje namještena. Uz kuću je i garaža površine cca 20 m2. Iz kuće i dvorišta pruža se lijep pogled na grad Vrbovsko. Nekretnina pogodna za bavljenje turizmom ili za obitelj.

VRBOVSKO je drugi po veličini goranski gradić smješten na pola puta između Zagreba i Rijeke i upravo je ovaj važan geoprometni položaj odigrao značajnu ulogu u njegovoj povijesti. Kroz područje Vrbovskog protječu i rijeke Kupa i Dobra - idealne za uživanje u raskošnoj prirodi i aktivnom odmoru.
Grad je poznat po prekrasnom slikovitom krajoliku. U blizini Vrbovskog nalaze se brojne atrakcije i odlična izletišta. Kamačnik - zaštićeni krajolik i šetnica uz rječicu izvrsno je izletište blizu Vrbovskog. Od obližnjih atrakcija izdvajamo Frankopanski kaštel s perivojem u Severinu na Kupi kao i najzapadniji europski pravoslavni manastir u Gomirju.

Za ostale informacije obratite nam se s povjerenjem.

univ.bacc.oec. Carlo Bilen
asistent u posredovanju
+ 385 95 923 ... Prikaži broj
carlo@spatium.hr


Spa

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine