OTOK KRK, VRBNIK - Luksuzna vila s bazenom i pogledom na more

Vrbnik, Vrbnik, Vrbnik, Hrvatska

699.000€

5 592 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
699.000€
Površina
125 m2 (5 592 €/m2)
Površina placa
730
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
02.10.2024
ID
10640

Opis

OTOK KRK, VRBNIK - Luksuzna vila s bazenom stvorena za opuštanje. Smjestila se iznad mjesta Vrbnik u mirnom okruženju s velikom okućnicom na kojoj se nalazi bazen. U prizemlju objekta nalazi se kupaonica, spavaća soba, kuhinja s blagovaonom, te predivan dnevni boravak iz kojeg se izlazi na terasu i vrt. Na katu su dvije kupaonice i tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju svoje terase s lijepim pogledom. Vila ima tri vlastita parkirna mjesta. Izgradnja objekta je započela i u njega se ugrađuju vrhunski i najmoderniji materijali i oprema. U cijenu je uključeno podno grijanje s toplinskom pumpom.

Vrbnik, bez sumnje, jedno je od najpoznatijih hrvatskih mjesta. Zahvaljuje to svojoj glagoljaškoj baštini i čuvenoj narodnoj pjesmi osebujne melodije i sadržaja koja je interpretirana i aranžirana u nizu varijanti "Vrbniče nad morem".
I Vrbnik se poput drugih starih kaštela na otoku smjestio visoko, na gotovo 50 metarskoj visini, a na zaista osobitome mjestu na hridi što doslovce uranja u more. Uz Šilo u Dobrinjštini, jedino je veće mjesto na istočnoj obali otoka Krka. Prvi put se spominje 1100 god. Stanovnici su se najviše bavili poljoprivredom, manje pomorstvom i ribarstvom.
Danas je najpoznatiji proizvod Vrbničkog polja i Vrbnika uopće zlatnožuto vino- Žlahtina; postalo je glasovito i u širim hrvatskim razmjerima.
Prema pričanju starijih mještana, prije nego što je vino steklo slavu, u polju su se uzgajale žitarice za prehranu obitelji koje su

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine